Free Printable | Card “I Wrapped This Gift Myself”

Een cadeau zonder kaartje is als een kers zonder taart (of als een frikandel special zonder de ajuintjes): behoorlijk triestig. Maar als je net zo bent als mij, durf je dat wel eens te vergeten. Je kent het wel: je bent de afgelopen dagen flink in de weer geweest om je al je cadeautjes op tijd in te slaan (of te maken). Je bent er dan eindelijk – na veel gedoe en veel in de rij staan – in geslaagd… En dan besef je dat je dat godverdomse kaartje vergeten te kopen bent. *diepe zucht*

Dan moet je met rood op de wangen een zielloos kaartje afgeven, dat je nog net voor sluitingstijd in het schurftige winkeltje naast het tankstation hebt gekocht (jeweetwel: zo’n duizend-in-een-dozijn kaartje of – nog erger – een rouwkaart, want dat was het enige kaartje dat ze nog hadden). En zo word je dan plotsklaps gebombardeerd tot kneusje van de familie. Gênant.

Gelukkig ben ik er om dit soort gênante taferelen te vermijden, want ik heb een kaartje gemaakt om dit soort situaties te vermijden. Plus, het vertelt ook precies de hoedanigheid waarin jij je cadeautje hebt ingepakt. Ik noem dat twee vliegen in één klap. Het “I wrapped this gift myself “-kaartje kan je hier downloaden of gewoon onderstaande afbeelding “opslaan als”.

Card - I wrapped this gift myself

Fijne feesten en fijne voedselbaby’s!

Veel liefs,

Eva

 

PS: Dit kaartje gaat perfect samen met je furoshiki-cadeautje

PS2: Zoek je nog een ander wenskaartje? Dit kaartje voor alle gelegenheden kan misschien ook interessant zijn!

No Comments

Post A Comment