Free Printable | A Card For All Occasions

Ik ben verschrikkelijk wanneer het aankomt op verjaardagen. In het allerbeste geval ga ik de dag zelf nog snel-snel om een cadeau, maar dat is dus het allerbeste geval. In het slechtste (en meest voorkomende) geval heb ik niet eens een kaartje. Pretty sad – I know. 

Maar daar komt vanaf vandaag verandering in. Ik weet dat ik nooit het organisatorische vernuft van mijn schoonmoeder zal bereiken (zij heeft een doos vol met kaartjes voor alle mogelijke gelegenheden), maar ik zet wel een stap in de goede richting. In plaats van veel kaartjes voor elke een andere gelegenheid, presenteer ik u: één kaartje voor alle gelegenheden – dé oplossing voor luie mensen.

ALLE gelegenheden? Ja echt alle: verjaardagen, de belangrijkste feestdagen, moeder/vaderdag, een nieuwe baby, een huis, afstuderen, … . Kortom: alle gelegenheden waarbij een kaartje van doen is. Het enige wat jij nog moet doen is de juiste situatie omcirkelen en je kan je zonder schroom op het volgende verjaardagsfeestje vertonen. ’t Is graag gedaan, hoor!

Je kan de kaartjes hier downloaden!

TIP: Print ze af op wat dikker papier, dan lijkt het gewoon of je ze echt in de winkel hebt gekocht (en niet last-minute op het internet gevonden): minimum effort, maximum result

card for all occasions

 

Weet je niet goed wat aan te duiden? Hier zijn enkele mogelijkheden:

 • Dear coworker, congrats on your smelly baby, kind regards [your name]
 • Dear friend, have a lovely drunk birthday, kind regards [your name]
 • Dear ex-lover (other), have a shitty valentine, kind regards [your name]

 

Zo zie je maar: de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Veel plezier ermee!

 

Veel liefs,

Eva

 

* ik heb een beetje gelogen: ’t is een kaartje voor alle gelegenheden, behalve sterfgevallen. Daarvoor moet je echt wel een deftig kaartje in huis halen.

Tags:
5 Reactie's
 • Manon
  Geplaatst op 19:54h, 24 maart Beantwoorden

  Wat cool!

 • Lynn
  Geplaatst op 12:01h, 25 maart Beantwoorden

  Wat leuk zeg!
  Erg handig 🙂

  Xx

 • Anniek
  Geplaatst op 18:44h, 25 maart Beantwoorden

  Zelf maak ik ook geregeld printables (eigenlijk elke week) en vind deze heel origineel. Mooi gemaakt!

Geef een reactie