Etsy finds | Coffee-worthy mugs

Als chronische (en onverbeterlijke) doe-het-zelver maak ik al graag eens iets (lees: meerdere ietsen). Wanneer ik iets leuk zie, probeer ik altijd uit te zoeken hoe het gemaakt is en of ik het zelf ook kan makenEchter – en ik het niet graag toe – een mens kan niet alles zelf maken. Gelukkig bestaan er nog zo’n dingen als winkels. Of beter: online winkels. Of nog beter: Etsy.

Etsy is een site waar creatievelingen hun zelfgemaakte producten te koop aanbieden. Aangezien ik een grote voorliefde heb voor alles wat met de hand gemaakt is, durf ik wel eens enkele uren op deze site te vertoeven. Ik heb slechts één probleem met Etsy: er staan veel producten op, wat het zoeken er zeker niet op vergemakkelijkt.

Maar gelukkig hebben jullie mij. In de categorie Etsy Finds scheid ik het kaf van het koren, zodat jullie niet nodeloos op het internet moeten vertoeven en jullie tijd dus in nuttigere dingen kunnen steken (zoals – ik zeg maar iets – het maken van een paar handschoenen). Vandaag heb ik voor jullie de mooiste koffietassen opgelijst, want geef toe: een kopje koffie smaakt dubbel zo lekker als het in een mooie tas zit. Veel shopplezier!

(klik op het cijfer om naar het product te gaan, klik op de naam om naar de shop te gaan)

 1RebeccaWCeramics
2KaraLeighFord 
3 | MaevoStudio
4Madrigueraworkshop
5MlekoLiving
6HarrietChealCeramics

 

Wat is jullie favoriete online (etsy)shop?

 

Veel liefs,

Eva

5 Comments
 • Xarifa
  Posted at 17:11h, 11 March Reply

  Kwoot is mijn favoriete Esty shop!

  • Eva
   Posted at 15:01h, 13 March Reply

   Kende ik nog niet! Bedankt voor tip 🙂

 • Bianca Schrijft
  Posted at 18:59h, 11 March Reply

  Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik nog nooit iets via Etsy heb gekocht. ?

  • Eva
   Posted at 09:43h, 12 March Reply

   Oh, moet je echt eens proberen! Er zijn echt zoveel leuke dingetjes op te vinden en vooral voor originele cadeautjes is het ideaal.

 • Julie
  Posted at 08:18h, 21 March Reply

  Wauw! Wat zien deze er bijzonder uit! Ik heb zelf nog nooit wat via Etsy gekocht. 🙂

Post A Comment